Scroll to top

Επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, τι σημαίνει για την επιχείρηση σας;

Επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων σημαίνει να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες τεχνικές της φωτογραφίας με σκοπό να αποδώσουμε το προϊόν στην καλύτερη του μορφή και να δελεάσουμε μελλοντικούς αγοραστές. Η επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων σας είναι απαραίτητο κομμάτι τόσο της online διαφήμισης σας όσο και της έντυπης ειδικά όταν πουλάτε είδη απευθείας στον καταναλωτή.

Φωτογραφίες που αυξάνουν τις πωλήσεις

Το 90% τον πληροφοριών που λαμβάνει ο εγκέφαλος μας είναι εικόνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να έχουν τον πρωταρχικό ρόλο στην αγορά ενός προϊόντων στο μυαλό ενός πελάτη. Μια ποιοτική φωτογράφιση προϊόντος προβάλει την εικόνα σας και δημιουργεί μια άψογη πρώτη εντύπωση για το brand σας.

Έχοντας τα παραπάνω δεδομένα θεωρούμε αυτονόητο ότι οι φωτογραφίες σας πρέπει να μιλούν στην γλώσσα του πελάτη σας και να στοχεύουν ακριβώς το κοινό σας.

 

Οι φωτογραφίες οφείλουν να είναι βασικό στοιχείο του brand name σας

Η εικόνα της επιχείρησης σας είναι κάτι που πρέπει να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας όταν παίρνετε αποφάσεις όπως

  • Τα post σας στα social media
  • Το περιεχόμενο του site σας
  • Όλες οι διαφημιστικές σας κινήσεις

Σε όλα τα παραπάνω οι φωτογραφίες είναι πολύ βασικές. Είναι αυτές που θα πρωτοτραβήξουν τα βλέμματα, αυτές που θα δημιουργήσουν εμπιστοσύνη και αυτές που θα προσελκύσουν τους πελάτες σας να ψάξουν περισσότερο τα προϊόντα σας.

Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε σχέσεις διαρκείας με τους πελάτες σας και οι φωτογραφίες είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο για να το πετύχετε.

Τα 2 απαραίτητα είδη επαγγελματικής φωτογράφισης προϊόντων

Όταν μιλάμε για επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων υπάρχουν 2 διαφορετικά είδη.

Φωτογράφιση σε Λευκό ή άλλο ουδέτερο  background

Σε αυτές τις φωτογραφίες υπάρχει μόνο το προϊόν σας σε διαφορετικές γωνίες, συνήθως τις συναντάμε σε e-shop και καταλόγους. Αυτές οι φωτογραφίες περιγράφουν ξεκάθαρα στον πελάτη το πως είναι το προϊόν σας.

Φωτογραφίες με το προϊόν σας σε χρήση η φωτογραφίες Lifestyle

Αυτές είναι συνήθως δεύτερες φωτογραφίες στην παρουσίαση ενός προϊόντος, σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν στον πελάτη σας την ανάγκη για να προβεί σε μία αγορά ή να δείξουν τα προϊόντα σας σε χρήση.

Το ιδανικό σε μία παρουσίαση προϊόντος είναι να έχετε αρκετές φωτογραφίες σε διαφορετικές γωνίες μαζί με δύο η τρεις συμπληρωματικές φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε στους επισκέπτες σας μια ξεκάθαρη εικόνα για τα προϊόντα σας και θα κάνετε πιο έντονη την επιθυμία τους για αυτά.

 

Μαζί θα βρούμε μια λύση για τις δικές σας ανάγκες

Επικοινωνήστε μαζί μας για την φωτογράφιση της επιχείρησης σας και θα σας προτείνουμε λύσεις ώστε η προβολή σας να είναι αυτή που σας αξίζει. Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας και δώστε στους επισκέπτες σας μια ολοκληρωμένη φωτογραφική παρουσίαση της εταιρίας σας.

Περισσότερα άρθρα & φωτογραφίσεις