Scroll to top

Φωτογράφιση κρεάτων για e-shop

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να αναλάβουμε μια πρωτότυπη φωτογράφιση προϊόντων / φωτογράφιση φαγητού. Η αλυσίδα κρεοπωλείων Λιάκος μας επέλεξε για να φωτογραφίσουμε όλα τα προϊόντα της με σκοπό την προώθηση τους στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα (e-shop) αλλά και στα social media τους.

Φυσικά δεν είχαμε σκοπό να μείνουμε σε μια απλή φωτογράφιση προϊόντων για e-shop, θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Σκοπός μας ήταν να δώσουμε μερικές πιο δημιουργικές φωτογραφίες όπου θα ξεχώριζαν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μια φωτογράφιση κρεάτων σε moody σκούρους τόνους και μία πιο minimal σε λευκό ξύλο.

Τα κρέατα ήταν αρκετοί διαφορετικοί κωδικοί και επιλέξαμε να δώσουμε δύο βασικές λήψεις σε κάθε προϊόν από διαφορετικές γωνίες.

Συνδυάζοντας διαφορετικές επιφάνειές και διαφορετικά props καταφέραμε να έχουμε ποικιλία σε αυτή την φωτογράφιση κρεάτων και να δώσουμε μια premium και διαφορετική αισθητική στο brand τους.

Δείτε το αποτέλεσμα από την φωτογράφιση

 

Μαζί θα βρούμε μια λύση για τις δικές σας ανάγκες

Επικοινωνήστε μαζί μας για την φωτογράφιση της επιχείρησης σας και θα σας προτείνουμε λύσεις ώστε η προβολή σας να είναι αυτή που σας αξίζει. Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας και δώστε στους επισκέπτες σας μια ολοκληρωμένη φωτογραφική παρουσίαση της εταιρίας σας.

Περισσότερα άρθρα & φωτογραφίσεις